Welkom

Mijn naam is Bianca Plug. Ik ben moeder van 3 kinderen, Nikki, Lizz & Finn en woon samen met Rick. Wij wonen met zijn 5e in Nieuwegein en hebben 2 Teckels en een oude kat. Ik heb vroeger 10 jaar in een verpleegtehuis gewerkt maar eigenlijk wilde ik altijd al kraamverzorgster worden. Na deze 10 jaar ben ik de verkorte kraamopleiding gaan doen waarna ik 5 jaar als kraamverzorgster heb gewerkt. Soms was het meer schoonmaken dan wat anders en ik wist dat ik meer in mij had. Toen ben ik gaan werken als kraamverzorgende bij een organisatie die meer gaf. Zo kwam ik bij mensen die psychische klachten hadden, of al eens een postnatale depressie hadden gehad, licht verstandelijke beperkte ouder of ouders met drank en drugsproblemen. Na een paar cursussen mocht ik mij dan ook kraamspecialiste noemen.

Ik heb in die tijd ook ouder kind zorg gegeven wat betekend dat er ook zorg na de kraamtijd was. Je ontvangt in Nederland maar 10 dagen zorg na de bevalling. Als je goed verzekerd bent en jouw baby moet door welke reden dan ook in het ziekenhuis blijven, dan heb je soms recht op nazorg. De ouder kind zorg na de kraamweek werd alleen gegeven met indicatie en zelfs dan was het soms lastig.

In februari 2020, nadat ik een week kraamzorg had gegeven, kreeg ik een week vakantie en ineens knapte er iets. Ik kon alleen maar huilen en mijn reserves waren op. Mijn lichaam en geest waren uitgeput. Ik kreeg de diagnose burn-out. Toen ik weer moest re-integreren, kwam ik er achter dat 8 dagen werken en dan een week je gezin draaiende houden niet meer voor mij is weg gelegd.

Ik heb toen een tijd rust gehouden om te herstellen en niet te moeten re-integreren en ben erna terug de zorg in gegaan. De kraamzorg bleef altijd kriebelen en ik heb altijd in mijn hoofd gehad om mensen te gaan helpen NA hun kraamweek. Ik werk nu alweer een jaar in de zorg en ben volledig hersteld, 2022 is het jaar waarin ik eindelijk mensen kan gaan helpen NA de kraamweek. Zo is liefde voor je kleintje ontstaan. Ik zal hierbij indien nodig en altijd in overleg met jou, essentiële oliën in gaan zetten.

Ik wil je graag vertellen waarom ik zo gek ben op de werking van essentiële oliën met hoge therapeutische graad.

In 2018 was Finn 3 jaar oud en had nog geen nacht doorgeslapen. We hadden al van alles geprobeerd. Ik zag de essentiële oliën langs komen en bedacht mij dat dit duur was en ik wel bij de tuinen zou gaan kopen. Deze olie stonk en hielp helemaal niets. Bovendien kreeg Finn er een rode huid van! Toen ik het aanbod kreeg om de diffuser te lenen en het gewoon eens te proberen dacht ik; Waarom niet. Baadt het niet dan schaadt het niet! We mochten na een week proberen al doorslapen. Dit is toeval, dit kan niet. De week erna sliepen wij de gehele week zonder problemen door, nou ja Finn want ik was steeds wakker om te kijken of ik hem niet hoorde. Omdat ik zo blij verrast was hebben wij de starterskit aangeschaft. Ik mocht mij elke keer weer verbazen hoe mooi de oliën werken binnen ons gezin.

Ik ben toen meteen gestart met mensen in mijn omgeving te vertellen hoe fijn de essentiële oliën zijn. Deze waren ook snel verkocht en zo begon mijn reis om mensen te helpen met de oliën.
Omdat ik weet dat de essentiële oliën een mooie aanvulling zijn op de hulpvraag na de kraamweek, wil ik deze gaan inzetten in overleg met jou.
Je kunt ze inzetten voor jezelf, je baby of je kindje en zelfs voor je man.
Denk hierbij aan slapen, onrust, krampjes, huiduitslag, hormonen, borstvoeding, ondersteuning bij angst en paniek bij postnatale depressie.

Heb je vragen? Stel ze gerust! Of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan. Liefs Bianca